Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015

Σος για τραγανή πέτσα κοτόπουλου




Εάν θέλετε αυτή την τραγανή πέτσα κοτόπουλου φτιάξτε τη σος που σας δίνω.
Κατά άλλα το φαγητό είναι καθαρά μαμαδίστικο και Κυριακάτικο. Γεμιστό με κασέρι και κυδωνάτες πατάτες στη γάστρα.

Υλικά για τη σος:
1 κουταλάκι γλυκ. κρέμα βαλσάμικο
1 κοφτό κουτ. γλυκ. μέλι
1 κουτ. γλυκ. μουστάρδα
1 κοφτή κουτ. σούπ. κέτσαπ
2 κουτ. σούπ. από το λάδι του ταψιού

Εκτέλεση:
Ψήνουμε το κοτόπουλο για μιάμιση ώρα περίπου ανάλογα με το κοτόπουλο μπορεί να χρειαστεί και λιγότερο χρόνο. Ανοίγουμε το καπάκι της γάστρας και αλείφουμε με ένα πινέλο την σος πρώτα από την μία πλευρά του κοτόπουλου. Το βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε για δέκα λεπτά. Γυρίζουμε το κοτόπουλο από την άλλη μεριά αλείφουμε με την υπόλοιπη σος και ψήνουμε για άλλα δέκα λεπτά. Έτοιμο για σερβίρισμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου