Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015

Κολοκύθα κόκκινη ψητή

Αμάν πια με αυτή τη λιγούρα!!!!!!!!! Κάτι θέλω αλά δεν ξέρω τι! Κάτι εύκολο, γρήγορο, και με λίγες θερμίδες, αλλά και γλυκό! Όλες αυτό σκεφτόμαστε, τουλάχιστον έτσι νομίζω. Για τη λιγούρα λοιπόν το ποιο εύκολο γλύκισμα, κολοκύθα κόκκινη ψητή. Εδώ συνταγή ακριβώς δεν έχει.

Υλικά:
Κολοκύθα
ζάχαρη
κανέλα

Εκτέλεση:
Πλένουμε την κολοκύθα και την κόβουμε σε κομμάτια, την καθαρίζουμε και την βάζουμε σε ένα ταψί επάνω σε αντικολλητικό χαρτί. Επάνω σε κάθε κομμάτι βάζουμε τρεις κουταλιές σούπας ζάχαρη και κανέλα. Ψήνουμε στις αντιστάσεις στους 200 βαθμούς για περίπου μία ώρα. Μέχρι να μαλακώσει η κολοκύθα και να μελώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου