Κυριακή, 24 Μαΐου 2015

Σπανάκι με αβγά και φέτα

Καλοκαίρι! Μπορούμε να περάσουμε και με κάτι ποιο απλό. Εύκολο φαγητό αρκεί να σας αρέσει το σπανάκι. Ας ξεφύγουμε λίγο από τα κλασικά, σπανακόριζο φρικασέ και ας δοκιμάσουμε και άλλες γεύσεις.

Υλικά:( 4  μερίδες)
1/2 κιλού σπανάκι
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
8 αβγά
4-5 φέτες τυρί φέτα
αλάτι, πιπέρι
λάδι

Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι. Το αφήνουμε να στραγγίσει. Καθαρίζουμε, πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια. Παίρνουμε, ένα μεγάλο τηγάνι και βάζουμε, το λάδι, προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. Κόβουμε το σπανάκι σε μικρά κομμάτια και το προσθέτουμε στο τηγάνι. Σοτάρουμε μαζί με το κρεμμύδι. Μόλις μαλακώσει το σπανάκι, βάζουμε τις φέτες του τυριού και τα αβγά. Κλείνουμε τη φωτιά σκεπάζουμε το τηγάνι με καπάκι και αφήνουμε το φαγητό μας να ψηθεί, περίπου 10 λεπτά.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου