Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015

Τραγανά κολοκυθάκια

Κορίτσια ξέχασα εχθές να σας πω, για το πως θα κάνετε κολοκυθάκια τραγανά με κρούστα. Κόβετε τα κολοκυθάκια σε πολύ λεπτές φέτες, τα αλατίζετε και τα αφήνετε για 10-15 λεπτά να βγάλουν τα υγρά τους. Εν συνεχεία τα αλευρώνετε. Βάζετε το λάδι στο τηγάνι να κάψει. έχετε ένα ποτήρι με νερό, βουτάτε μέσα το αλευρωμένο κολοκυθάκι, το αλευρώνετε πάλι και το βάζετε στο τηγάνι. θα έχετε ένα κριτσανιστό και νόστιμο κολοκυθάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου