Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015

Μακαρονάδα, με κόκκινη σάλτσα και πιπεριές

Μακαρονάδα σήμερα. Ας την εμπλουτίσουμε λίγο, με πιπεριά,
κρεμμύδι και σκόρδο. 

Υλικά: (για 4 μερίδες)
1 πακέτο μακαρόνια πένες
1/2 φλυτζ. τσαγ. λάδι
2 πιπεριές κέρατο
1 μικρό κρεμμύδι
 2-3 σκελίδες σκόρδο
4-5 ώριμες ντομάτες
μία πρέζα ζάχαρη
μία πρέζα κανέλα
μπούκοβο προαιρετικά
αλάτι, πιπέρι
τυρί φέτα-
μαίδανό

Εκτέλεση:
Βράζουμε τα μακαρόνια και τα στραγγίζουμε. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα.Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι και προσθέτουμε τις πιπεριές σε ροδέλες. Μόλις δούμε ότι τηγανίζονται προσθέτουμε το κρεμμύδι. το γυρίζουμε και αυτό μαζί με τις πιπεριές και ρίχνουμε και το σκόρδο, προσοχή μην μαυρίσει το σκόρδο. Προσθέτουμε τη ντομάτα και τα μπαχαρικά και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει. Μόλις αρχίσει να χυλώνει προσθέτουμε το τυρί και βράζουμε για πέντε λεπτά ακόμη. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με μαίδανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου