Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015

Πίτσα με πίτες του γύρου και αβγό

Ευκολία καθαριότητα και χωρίς καθόλου κόπο. Δεν χρειάζεται να ζυμώσουμε, να περιμένουμε να φουσκώσει, να ανοίξουμε το φύλλο, κ.λ.π. κλ.πααα. Αρκεί να έχουμε πίτες του γύρου στην κατάψυξη.

Υλικά:
Τα υλικά που θα σας δώσω απλά τα
αναφέρω γιατί η κάθε μία/ας μπορεί
να φτιάξει όσες πίτσες θέλει.

πίτες γύρου
κασέρι
ζαμπόν, μπέικον. μανιτάρια, κασέρι
σάλτσα ντομάτας,  ντομάτα, λάδι και
 οπωσδήποτε ένα αβγό σε κάθε πίτσα,
άλλωστε αυτό είναι και η έκπληξη.

Εκτέλεση:
Σε μία λαμαρίνα του φούρνου στρώνουμε όσες πίτες θέλουμε, κατ΄ευθείαν από την κατάψυξη, δεν τις ξεπαγώνουμε. Αρχίζουμε το στρώσιμο. Σε κάθε πίτα βάζουμε από ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι. Έπειτα προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας, το κασέρι τα μανιτάρια, το ζαμπόν το μπέικον, τις φετούλες φρέσκιας ντομάτας και στο τέλος σπάζουμε ένα αβγό σε κάθε πίτσα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250 βαθμούς και ψήνουμε για 10 -15 λεπτά ανάλογα με το φούρνο. Μόλις δούμε ότι το αβγό ψήθηκε και έλιωσε το κασέρι τις σερβίρουμε και παίρνουμε τα εύσημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου