Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015

Ψαρονέφρι γεμιστό με κασέρι και λιαστή ντομάτα

Η απλότητα στο μεγαλείο της. Ένα εύκολο και γρήγορο πιάτο. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσουμε πολλά υλικά για να δημιουργήσουμε ένα γευστικό πιάτο. Το χοιρινό τα Χριστούγεννα έχει την τιμητική του. Σαν πρώτο πιάτο πριν την γαλοπούλα μπορούμε να σερβίρουμε το ψαρονέφρι.

Υλικά:( 6-8 άτομα)
1 κιλό ψαρονέφρι
150 γρ. κασέρι
7-8 λιαστές ντομάτες
1 κουτ. σούπ. μουστάρδα
2 κουτ. σούπ. βαλσάμικο
3 κουτ. σούπ. λάδι
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:
Το ένα κιλό ψαρονέφρι το κόβουμε σε τέσσερα κομμάτια. Με ένα μαχαίρι ανοίγουμε μία τρύπα, σε όλο το μήκος του κρέατος και βάζουμε το κασέρι σε ράβδο και 2-3 λιαστές ντομάτες. Κλείνουμε και από τις δύο μεριές το κρέας με οδοντογλυφίδα., αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει και σοτάρουμε το κρέας από όλες τις μεριές. Προσθέτουμε τη μουστάρδα και το βαλσάμικο. Σε ένα ταψάκι βάζουμε μία λαδόκολλα και βάζουμε το κρέας και το περιχύνουμε με τη σάλτσα του. Κλείνουμε τη λαδόκολλα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου