Ένα ευχαριστώ

Η σημερινή μου ανάρτηση δεν έχει σχέση με συνταγή, Μετά τη χθεσινή συμμετοχή σας για τα καλαμαράκια, αισθάνομαι ότι πρέπει να ευχαριστήσω όλους και όλες που διαβάζετε αυτά που γράφω. Η αλήθεια είναι ότι το μπλοκ το δημιούργησα πριν από ενάμιση χρόνο. Σε μία πολύ πιεσμένη περίοδο της ζωής μου. Ήθελα να έχω κάτι για να ξεφεύγει λίγο το μυαλό μου. Έτσι δημιούργησα το μπλοκ μια και η μαγειρική ήταν πάντα πρωταγωνιστής στη ζωή μου. Άλλωστε έχω μία πολύ αυστηρή επιτροπή στο σπίτι που κριτικάρει ότι μαγειρεύω. Να΄στε σίγουρη λοιπόν ότι αυτά που ανεβάζω, έχουν περάσει από πολύ αυστηρή επιτροπή. Είχα βέβαια και πολλές αποτυχίες, όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ποτέ δεν τα παρατούσα και πάντα προσπαθούσα ξανά και ξανά ώστε να επιτύχω το αποτέλεσμα που ήθελα. Θυμάμαι μία φορά που έκανα μακαρόνια οκραντέν. Χρησιμοποίησα κρέμα γάλακτος ζαχαροπλαστικής, το αποτέλεσμα τα μακαρόνια έγιναν τούρτα. Και ξέρετε τι κάνουμε όταν θέλουμε να καλύψουμε κάποιο ατύχημα στην κουζίνα!!!!!!! Τους βγάζουμε όλους τρελούς και προσπαθούμε να υπερασπιστούμε την δημιουργία μας. Ευχαριστώ και πάλι, σας είμαι ευγνώμων.....

Σχόλια

  1. Εμείς ευχαριστούμε για τις συμβουλές,προτροπές και κυρίως για τις ιδιαίτερα γευστικές και πρωτότυπες προτάσεις σου Μαίρη!
    Έχω το δικαίωμα και το προνόμιο να γράψω δυο λόγια παραπάνω για σένα,αφού η γνωριμία μας κρατά χρόνια,στο διάστημα των οποίων είνα την δυνατότητα ,αλλά κυρίως την χαρά να παρακολουθώ και να θαυμάζω τις μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές σου δεινότητες!
    Με όπλα το μεράκι,την ακαταπόνητη διάθεση και την φαντασία σου ,δημιούργησες ένα υπέροχο blog,που ειναι πόλος έλξης όλων των καλοφαγάδων!
    Συνέχισε έτσι και εμείς θα είμαστε πάντα κοντά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φωτεινή με συγκίνησε πολύ το μήνυμα σου. Ευχαριστώ από καρδιάς για τους επαίνους δεν ξέρω βέβαια αν τους αξίζω, αλλά όπως είπες και εσύ η προσπάθεια, το μεράκι και η φαντασία κάτι καλό θα βγάλουν,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις