Μοσχαράκι με φασολάκια

Κάτι εύκολο για σήμερα. Λίγο καλοκαιρινό, αλλά με τις ευκολίες που έχουμε σήμερα βρίσκουμε ότι θέλουμε. Αν και πολλές από εμάς βάζουμε στην κατάψυξη καλοκαιρινά τρόφιμα. Σαν τα μυρμήγκια. Αποθηκεύουμε για να έχουμε. Μην ξεχνάμε ότι πρέπει να θυμίζουμε στα παιδιά μας ότι φαγητό δεν είναι μόνο το ρύζι και η πατάτες. Άλλωστε το απλό είναι και το ποιο νόστιμο.

Υλικά(4 μερίδες)
1 κιλό μοσχαράκι
1&1/2 κιλό φασολάκια
2 κουτ. σούπ. σάλτσα ντομάτας
1 κρεμμύδι
μαίδανό
1 φλυτσ. τσαγ. λάδι
2 φλυτζ. τσαγ. νερό
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:
Ζεματάμε το κρέας και πετάμε το πρώτο νερό. Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι, το κρεμμύδι, τη σάλτσα, το μαίδανό, αλάτι, πιπέρι, το κρέας και βράζουμε για μισή ώρα. Προσθέτουμε τα φασολάκια και βράζουμε για άλλα μισή ώρα. Το φαγητό πρέπει να μείνει μόνο με το λάδι του. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις