Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015

Στραπατσάδα

Τι ποιο καλοκαιρινό φαγητό από την στραπατσάδα. Και εύκολο και νόστιμο.

Υλικά:(2 μερίδες)
2 πιπεριές κέρατο
1 καυτερή πιπεριά
3 ώριμες ντομάτες
4 αβγά
2 μερίδες τυρί φέτα
1/2 φλυτζ. λάδι

Εκτέλεση:
Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι. Προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε ροδέλες και τις σοτάρουμε ελαφρά. Τρίβουμε τη ντομάτα και την προσθέτουμε στο τηγάνι. χαμηλώνουμε τη φωτιά και την αφήνουμε να βράσει και να μείνει μόνο με το λάδι. Χτυπάμε ελαφρά τα αβγά και τα προσθέτουμε στη ντομάτα. Ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά και τέλος προσθέτουμε το τυρί τριμμένο. Ψήνουμε για 1-2 λεπτά και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου