Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

Μπάρμπεκιου σος

Καλησπέρα σας, τι κάνετε?Τσικνοπέμτη αύριο, όλοι κάτι θα ψήσουμε. εγώ θα ψήσω σουβλάκια και πανσέτες με μια υπέροχη μπάρμπεκιου σος. Την οποία φτιάχνω συνήθως  για τα ψητά μου. Πολύ ωραία γεύση. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά έδωσε ωραία γεύση στο κρέας και το μαλακώνει. Μπορείτε να βάλετε καυτερή ή γλυκιά πάπρικα ανάλογα με την προτίμησή σας. Εγώ βάζω καυτερή. Η ποσότητα που θα σας δώσω είναι για 10 σουβλάκια, 4 μπριζόλες και 5 πανσέτες. Όπως καταλαβαίνεται θα φάμε καλά.



Υλικά για τη σος:
1/2 φλυτζ. τσαγ. κέτσαπ
1 κουτ. σούπ. μουστάρδα
2 κουτ. σούπ., λάδι
1 κουτ. γλυκ. τσίλι σκόνη
1 κ.γ. πάμπρικα




Εκτέλεση:
Αλατίζουμε και πιπερώνουμε τα κρεατικά. Τα αφήνουμε στην άκρη και ετοιμάζουμε τη σος. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά. Με ένα πινέλο περνάμε τη σος σε όλο μας το κρέας. Τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να τα ψήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου