Φωλιά πουρέ πατάτας με σπανάκι και κασέρι
Μία έξυπνη φωλιά για μεζέ μπύρας, φτιαγμένη από τον πουρέ που περίσσεψε από το μεσημεριανό φαγητό. "Δεν πετάμε τίποτα" είναι μία αρχή την οποία τηρώ και βρίσκω διάφορα ντιπ για να δημιουργήσω κάτι διαφορετικό για το βράδυ. Έτσι και σήμερα έφτιαξα τις φωλιές, από τον πουρέ που περίσσεψε και το σπανάκι που είχε περισσέψει από την πίτα που είχα κάνει μία άλλη μέρα.
Πουρέ πατάτας
αλεύρι
σπανάκι, έτοιμο για πίτα
με το κρεμμυδάκι του και το τυρί του
λίγο κασέρι
1 αυγό
Εκτέλεση:
Στον πάγκο της κουζίνας ρίχνουμε μία χούφτα αλεύρι και ζυμώνουμε τον πουρέ να σφίξει. Σχηματίζουμε φωλιές, βάζουμε μέσα το σπανάκι, το αλείφουμε με αυγό καθώς και τη φωλιά πατάτας και πασπαλίζουμε με κασέρι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου