Τραγανά κολοκυθάκια

Κορίτσια ξέχασα εχθές να σας πω, για το πως θα κάνετε κολοκυθάκια τραγανά με κρούστα. Κόβετε τα κολοκυθάκια σε πολύ λεπτές φέτες, τα αλατίζετε και τα αφήνετε για 10-15 λεπτά να βγάλουν τα υγρά τους. Εν συνεχεία τα αλευρώνετε. Βάζετε το λάδι στο τηγάνι να κάψει. έχετε ένα ποτήρι με νερό, βουτάτε μέσα το αλευρωμένο κολοκυθάκι, το αλευρώνετε πάλι και το βάζετε στο τηγάνι. θα έχετε ένα κριτσανιστό και νόστιμο κολοκυθάκι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις