Μπουρεκάκια στο τηγάνι
Η αλήθεια είναι ότι είχα πολύ καιρό να φτιάξω μπουρεκάκια. Ψάχνοντας στην κατάψυξη βρήκα λίγο ζυμάρι από πίτα που μου είχε περισσέψει. Ε! γιατί λοιπόν να κάθεται το καίμένο στο ψυγείο και να κρυώνει, είπα να το ζεστάνω λιγάκι, και έτσι έφτιαξα τα μπουρεκάκια. Συνταγή δεν σας δίνω γιατί όλες κάνετε μπουρεκάκια ήτε με σπιτικό φύλλο ήτε με έτοιμο. Είναι ένα γρήγορο και γευστικό απογευματινό, αλλά και πρωινό.
Χρειαζόμαστε για 10 μπουρεκάκια:
Ένα μεγάλο φύλλο χειροποίητο. Το ανοίγουμε όσο το δυνατόν τετράγωνο ή παραλληλόγραμμο. Κόβουμε δέκα λωρίδες στην άκρη της κάθε μίας βάζουμε λίγο τυράκι τριμμένο ανακατεμένο με λίγο γάλα και τυλίγουμε τρίγωνα. Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά να τηγανιστούν και να φουσκώσουν τα μπουρεκάκια μας.
Χρειαζόμαστε για 10 μπουρεκάκια:
Ένα μεγάλο φύλλο χειροποίητο. Το ανοίγουμε όσο το δυνατόν τετράγωνο ή παραλληλόγραμμο. Κόβουμε δέκα λωρίδες στην άκρη της κάθε μίας βάζουμε λίγο τυράκι τριμμένο ανακατεμένο με λίγο γάλα και τυλίγουμε τρίγωνα. Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά να τηγανιστούν και να φουσκώσουν τα μπουρεκάκια μας.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου