Χοιρινά σουβλάκια [ δέκα σουβλάκια ]
Υλικά :
1 κιλό τηγανιά
10 ξυλάκια για σουβλάκια
μισό ποτήρι λευκὸ κρασί
αλάτι, πιπέρι, μίγμα μπαχαρικών για μπιφτέκια
2 κουταλιές σούπας λάδι
λεμόνι, ρίγανη
Εκτέλεση :
Σε ένα μεγάλο μπώλ βάζουμε το κρέας, το κρασί ,το λάδι , το αλάτι, το πιπέρι και το μίγμα των μπαχαρικών. Τα ανακατεύουμε και τα σκεπάζουμε με μία μεμβράνη. Τα αφήνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο. Έπειτα τα περνάμε στα ξυλάκια και τα ψήνουμε σε προθερμασμένη ψησταριά ὴ στο γκρίλ. Πριν τα βγάλουμε,
ρίχνουμε το λεμόνι και τη ρίγανη, σερβὶρονται ζεστά.
1 κιλό τηγανιά
10 ξυλάκια για σουβλάκια
μισό ποτήρι λευκὸ κρασί
αλάτι, πιπέρι, μίγμα μπαχαρικών για μπιφτέκια
2 κουταλιές σούπας λάδι
λεμόνι, ρίγανη
Εκτέλεση :
Σε ένα μεγάλο μπώλ βάζουμε το κρέας, το κρασί ,το λάδι , το αλάτι, το πιπέρι και το μίγμα των μπαχαρικών. Τα ανακατεύουμε και τα σκεπάζουμε με μία μεμβράνη. Τα αφήνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο. Έπειτα τα περνάμε στα ξυλάκια και τα ψήνουμε σε προθερμασμένη ψησταριά ὴ στο γκρίλ. Πριν τα βγάλουμε,
ρίχνουμε το λεμόνι και τη ρίγανη, σερβὶρονται ζεστά.
ta ekana kai jetrelathike o kostakhs syxarytiria manolhs
ΑπάντησηΔιαγραφήο κωστάκης ειναι καλοφαγάς
Διαγραφή