Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

Μπισκότα γεμιστά με μαρμελάδα και σοκολάτα

Υλικά:
310  γρ. αλεύρι
150 γρ. βούτυρο
190 γρ. άχνη
1 αυγό
μαρμελάδα
1 κουβερτούρα
2 κουτ. γλυκ. νουτέλα
1 κουτ. γλυκ. βούτυρο

Εκτέλεση:
Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το αλεύρι, την ζάχαρη, το βούτυρο, το αυγό και τα χτυπάμε όλα μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν.  Βάζουμε την ζύμη στο ψυγείο για 1 1/2 της ώρας. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170-180 βαθμούς. Στρώνουμε μία λαδόκολλα στη λαμαρίνα του φούρνου, πλάθουμε μπαλάκια και αφήνουμε απόσταση μεταξύ τους γιατί απλώνουν. Τα ψήνουμε για 15 λεπτά. Έπειτα, λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο. Μόλις κρυώσουν τα μπισκότα, επικαλύπτουμε μερικά από αυτά με την κουβερτούρα. Στο μείγμα της κουβερτούρας που περίσσεψε, βάζουμε την νουτέλα, ανακατεύουμε να γίνει ένα μείγμα και το χρησιμοποιούμε για γέμιση των μπισκότων.Στα μπισκότα που γεμίσαμε με τη σοκολάτα, ρίχνουμε από πάνω λίγη άχνη στο μισό μπισκότο. τα υπόλοιπα τα γεμίζουμε με μαρμελάδα της αρεσκείας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου