Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014

Παίδάκια

Εδώ τώρα τα λόγια είναι περιττά!!!!!!!!!!! Δεν σας λέω τίποτα μόνο βλέπετε.........

Υλικά:
1 κιλό παίδάκια
αλάτι χοντρό
λάδι
κρασί λευκό
1 δάφνη
λεμόνι
ρίγανη

Εκτέλεση:
Βάζετε τα παίδάκια σε ένα μπολ, τα αλατίζετε με το χοντρό αλάτι, ρίχνετε λίγο λάδι και τα ανακατεύετε, προσθέτετε τη δάφνη και το κρασί, τα σκεπάζετε και τα αφήνετε για 2-3 ώρες στο ψυγείο. Όταν είναι τα ψήσετε ανάβεται την ψηστιέρα, να κάψει και βάζετε
τα παίδάκια επάνω στεγνά. Τα θωρακίζετε και από τις δύο μεριές, χαμηλώνετε την ένταση και αρχίζετε τα αλείφεται με ένα πινέλο με το ζωμό της μαρινάδας. Λίγο πριν τα βγάλετε, στίβετε ένα λεμόνι επάνω στα παίδάκια και ρίγανη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου