Βάφλες
Υλικά: ( 3-4 βάφλες )
1 κούπα αλεύρι
1 κούπα γάλα 1 δάκτυλο κάτω
1 ασπράδι αβγού
1 βανίλια
1 καπάκι μεταξά κονιάκ
1/2 φακελάκι μπέκιν
Εκτέλεση:
Χτυπάμε το ασπράδι μαρέγκα όχι πολύ σφιχτή, προσθέτουμε εναλλάξ το αλεύρι και το γάλα. Στο τέλος ρίχνουμε το κονιάκ, τη βανίλια, και το μπέκιν. Θέλουμε ένα χυλό όχι πολύ πηχτό. Προθερμαίνουμε τη βαφλιέρα, τη λαδώνουμε ελαφρά με ένα πινέλο και ρίχνουμε μία κουτάλα της σούπας για κάθε βάφλα. Την αφήνουμε να πάρει λίγο από κάτω και έπειτα κλείνουμε τη συσκευή και αφήνουμε τη βάφλα να ψηθεί. Όπως είναι ζεστή τη γαρνίρουμε με ότι εμείς θέλουμε. Μαρμελάδα, σοκολάτα, παγωτό ή ότι άλλο θέλουμε.
ΓΓΓΓΓγγγγγγγγ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου