Μπαγκέτα πίτσα
Επιτέλους έφτασε και η ώρα της πίτσας. Την ετοιμάζεται τελευταία στιγμή για να τη σερβίρεται ζεστή.
Υλικά:
τυρί φέτα
μορταδέλα
κασέρι
ντομάτα φρέσκια
σάλτσα ντομάτας
λάδι
ρόκα
Εκτέλεση:
Κόβουμε την μπαγκέτα στη μέση, οριζόντια, αφαιρούμε λίγο από την ψίχα, ( δεν την πετάμε την κρατάμε για κεφτεδάκια) ώστε να σχηματίσουμε βαρκούλα, κόβουμε σε διαγώνιες φέτες τη μπαγκέτα, για να είναι ποιο εύκολο στο σερβίρισμα. Βάζουμε μία στρώση κασέρι, λίγο σάλτσα ντομάτας και αρχίζουμε να βάζουμε εναλλάξ, μια φέτα λεπτή τυρί, μία φέτα ντομάτα, μία φέτα μορταδέλα, μία φέτα κασέρι. Και επαναλαμβάνουμε τα υλικά, στο τέλος ραντίζουμε με λίγο λάδι. Ψήνουμε στους 250 βαθμούς σε καλά προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά. Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο κόβουμε φρέσκια ρόκα και σερβίρουμε.
Υλικά:
τυρί φέτα
μορταδέλα
κασέρι
ντομάτα φρέσκια
σάλτσα ντομάτας
λάδι
ρόκα
Εκτέλεση:
Κόβουμε την μπαγκέτα στη μέση, οριζόντια, αφαιρούμε λίγο από την ψίχα, ( δεν την πετάμε την κρατάμε για κεφτεδάκια) ώστε να σχηματίσουμε βαρκούλα, κόβουμε σε διαγώνιες φέτες τη μπαγκέτα, για να είναι ποιο εύκολο στο σερβίρισμα. Βάζουμε μία στρώση κασέρι, λίγο σάλτσα ντομάτας και αρχίζουμε να βάζουμε εναλλάξ, μια φέτα λεπτή τυρί, μία φέτα ντομάτα, μία φέτα μορταδέλα, μία φέτα κασέρι. Και επαναλαμβάνουμε τα υλικά, στο τέλος ραντίζουμε με λίγο λάδι. Ψήνουμε στους 250 βαθμούς σε καλά προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά. Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο κόβουμε φρέσκια ρόκα και σερβίρουμε.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου