Ινδοκάρυδα
Ένα εύκολο κέρασμα, χωρίς κόπο και με λίγα υλικά.
Υλικά:
3 φλυτζ. ινδοκάρυδο
1 φλυτζ. ζάχαρη
3 αβγά
1 κουτ. σούπ.αλεύρι
1 βανίλια
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το ινδοκάρυδο με τη βανίλια και το αλεύρι. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά να ενωθούν. Εάν δούμε ότι αφήνει υγρά το μείγμα προσθέτουμε λίγο ινδοκάρυδο. Τοποθετούμε στη λαμαρίνα φούρνου μία λαδόκολλα.
Λαδώνουμε ελαφρά και βάζουμε τα ινδοκάρυδα. Παίρνουμε με τα δάκτυλά μας τουφίτσες από το μείγμα και τις τοποθετούμε στη λαμαρίνα, προσθέτουμε σε κάθε ινδοκάρυδο μισό κερασάκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά. Δεν τα αφήνουμε να ψηθούν πολύ ώρα γιατί θα σκληρήνουν.
Υλικά:
3 φλυτζ. ινδοκάρυδο
1 φλυτζ. ζάχαρη
3 αβγά
1 κουτ. σούπ.αλεύρι
1 βανίλια
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το ινδοκάρυδο με τη βανίλια και το αλεύρι. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά να ενωθούν. Εάν δούμε ότι αφήνει υγρά το μείγμα προσθέτουμε λίγο ινδοκάρυδο. Τοποθετούμε στη λαμαρίνα φούρνου μία λαδόκολλα.
Λαδώνουμε ελαφρά και βάζουμε τα ινδοκάρυδα. Παίρνουμε με τα δάκτυλά μας τουφίτσες από το μείγμα και τις τοποθετούμε στη λαμαρίνα, προσθέτουμε σε κάθε ινδοκάρυδο μισό κερασάκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά. Δεν τα αφήνουμε να ψηθούν πολύ ώρα γιατί θα σκληρήνουν.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου