Τυλιχτή πίτσα με φύλλο πίτας και ότι έχετε στο ψυγείο

Μμμμμ.. Πράγματι νόστιμη. Δεν είναι απαραίτητο να φτιάχνουμε πίτσα μόνο με ζύμη πίτσας. Και με φύλλο πίτας είναι εξ ίσου τέλεια.
  Πολλές φορές μας περισσεύει ζυμάρι όταν φτιάχνουμε πίτα. Γιατί λοιπόν να μην το εκμεταλλευτούμε.



Υλικά δεν σας δίνω, γιατί μπορείτε να βάλετε ότι έχει περισσέψει στο ψυγείο. Κασέρι, ζαμπόν, πάριζα. μορταδέλα, μπέικον, κοτόπουλο, πιπεριές και τέλος πάντων ότι έχετε.

Εκτέλεση:
Ανοίγουμε δύο, τρία φύλλα. Όσο ζυμάρι μας έχει περισσέψει. Λαδώνουμε το πρώτο φύλλο πιτσιλωτά, βάζουμε επάνω το δεύτερο, λαδώνουμε πάλι και βάζουμε και το τρίτο. Λαδώνουμε και πασπαλίζουμε, σε όλο το μήκος του φύλλου με τριμμένο κασέρι, έπειτα σάλτσα ντομάτας, ζαμπόν, μπέικο, πιπεριές, τελειώνουμε με κασέρι και λίγη ακόμη σάλτσα.  Αρχίζουμε να τυλίγουμε σε ρολό, τυλίγουμε μόνο δύο φορές. Φροντίζουμε σε κάθε τύλιγμα να λαδώνουμε την επιφάνεια και έπειτα να ξανατυλίγουμε. Αφού τελειώσουμε το τύλιγμα λαδώνουμε το ρολό και αλείφουμε με αβγό. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου είκοσι λεπτά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις