Πίτσα με φύλλο σφολιάτας
Στη συνταγή που σας έδωσα για τη σφολιάτα σας είπα ότι θα αναρτήσω συνταγές με τη συγκεκριμένη ζύμη, αλμυρές και γλυκές. Η πίτσα λοιπόν με φύλλο σφολιάτας είναι πολύ πιο ελαφριά από την κλασική ζύμη πίτσας και είναι λίγο πιο ιδιαίτερη.
Υλικά: (για το ταψί του φούρνου)
4 κουταλιές κέτσαπ
2 κουταλιές μαγιονέζα
12 με 15 φέτες κασέρι ανάλογα με το ταψί
10 με
12 φέτες ζαμπόν
200 γρ. τριμμένο κασέρι
κέτσαπ
2-3 πιπεριές
Εκτέλεση:
Ανοίγουμε τη ζύμη όσο είναι το ταψί. Τοποθετούμε επάνω στο ταψί μία λαδόκολλα, τη λαδώνουμε ελαφρώς, τοποθετούμε τη ζύμη και αρχίζουμε να στρώνουμε τα υλικά μας. Πρώτα αναμιγνύουμε την κέτσαπ με τη μαγιονέζα και τη στρώνουμε επάνω στο φύλο. Έπειτα βάζουμε το κασέρι, το ζαμπόν, το τριμμένο κασέρι, την κέτσαπ, χωρίς μαγιονέζα όση θέλετε, και κόβουμε τις πιπεριές σε ροδέλες. Η συγκεκριμένη πίτσα δεν χρειάζεται πολλά υλικά. Ψήνουμε στους 250 βαθμούς στην τελευταία σχάρα για 15-20 λεπτά.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου